Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki

Rodzinne warsztaty świąteczne

Utworzono dnia 22.11.2022

Gmionny Ośrodek Kultury zaprasza na Rodzinne Warsztaty Świąteczne, które odbędą się 9 grudnia - piątek, godzina 17.00

Na warsztatach będziemy robić ozdoby choinkowe z pasków papierowych.

Zapisy i informacje w GOKu pod nr tel. 32 284 35 57. Ilość miejsc ograniczona!

 

KLAUZULA INFORMACYJNA
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy:
1) Administratorem danych osobowych jest Gminny Ośrodek Kultury w Świerklańcu z siedzibą w Nakle Śląskim przy ulicy Głównej 52, Dyrektor: Barbara Miś. Powołaliśmy inspektora ochrony danych, którym jest Piotr Kaczmarek, iod.gokswierklaniec@gmail.com.
2) Dane osobowe będziemy przetwarzać w celu rezerwacji miejsca na rodzinne warsztaty świąteczne art. 6 ust 1a RODO. Nie będziemy przekazywać żadnym odbiorcom krajowym ani nie będziemy profilować danych.
3) Będziemy przetwarzać dane do trzech dni po zakończeniu wydarzenia i po tym czasie zostaną one usunięte.
4) Każdy posiada prawo dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz prawo do wniesienia skargi do UODO gdy uzna, że przetwarzanie dokonane w powyższym celu danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Ponadto, zgoda może być wycofana w dowolnym momencie, bez wpływu na przetwarzanie wykonane przed jej wycofaniem.
5) Podanie danych jest dobrowolne, jednak odmowa ich podania uniemożliwi rezerwację miejsca na wydarzeniu.

Relacja z wydarzeń organizowanych

przez Gminny Ośrodek Kultury w Świerklańcu

zgodna z regulaminem wydarzeń

 

 REGULAMINY do pobrania

Serdecznie zachęcamy do

zapoznania się z wydarzeniami

organizowanymi  na terenie

naszej gminy przez różne

organizacje i jednostki z nami współpracujące.

 

Zakładka:

Wydarzenia w Gminie

 

Zegar

Kalendarium

Lista wydarzeń w miesiącu Luty 2023 Brak wydarzeń w tym miesiącu.

Imieniny

Licznik odwiedzin:

W tym tygodniu: 24

W poprzednim tygodniu: 174

W tym miesiącu: 152

W poprzednim miesiącu: 753

Wszystkich: 35543